ferie,  snaksnak

For idag er jeg egentlig ikke sur på nogen


Jeg har ferie. Endnu engang. Denne gang er det også 14 dage. Hvilken luksus det er, at have så fast et job, at man er tvunget ud i flere ugers ferie pr. år. Den slags er jeg jo slet ikke vant til. 
Vi ankom til sommerhuset igår. Her skal vi være til på mandag. Jeg har ikke været på så lang en ferie, siden jeg var 17. Det er lidt vildt, for mig – har indtrykket af, at de fleste ser dette som en almindelighed. 
Vi startede dagen igår med en flaske bobler på terrassen. Den var allerede på køl, da vi ankom – så skulle man da være et skarn, hvis man ikke bed på. Vejret holdt nogenlunde, så vi fik både gået tur ved vandet, set ægte bambier og badet i den udendørsspa. 
Nu vil jeg sætte mig ud i solen igen – spa er snart 37 grader, og vi skal også lige nå lidt afslapning før menuen står på champagnebrunch og mere dovenskab.

Ferie er fedt. 

 – K

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *