A,  nice

7 ting, der gør det svært, at være sur:


– Når en af branchens dygtigste, mest uselvhøjtidlige og sødeste damer aka. Julia Lahme, vælger at kontakte os for at lavet et mini-interview med os på sin blog, og der viser sig at medfølge de fineste roser. Får I får lyst, til at lærer os bedre at kende, kan interviewet læses her

– De børn, der var på parktur og gik i flok mod buskene med entusiastisk forælder, der klappede i takt til kampråbet: “Tisse-række, tisse-række!”

– Kvickley Vestbyen’s manglende evne til at købe ind til lageret. Der er altid et væld af 5-kroners mærker på to-go salater til 42 kroner og 40 kroners stempler på dyre, røde bøffer. 

– At der seriøst kun er 2 uger til, jeg skal på tøseferie med K. Amsterdam tips er så velkomne.

– At møde op hjemme ved veninde, der siger: “Hej, jeg er lidt bagud, jeg er ved at redde hår nu, men har da børstet tænder” og man pointere, at man selv står i natbukse-hotpants (fordi alle normale kjoler og shorts er til vask) og vådt hår i knold, selvom man er på besøg. 

– At se Simpson the Movie i arbejdstiden og lige akkurat ramme et kvarters kaffe netop til “Spiderpig” scenen. 

– At få følgende anmeldelse på vores ophold i Kbh. Især fordi jeg lo ved tanken om, at mig og min kæreste skulle være gift. Men anyway, de flinke ord er gengældt. Så skal I afsted, så kig forbi Olivia – vi kunne ikke have bedt om bedre værtinde-service:

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *