A,  ønsker

Fødselsdags-alzheimers og en ønskeseddel anno 2017.


Annes ønsker, år 2017:
Thor’s hammer – Rick Riordan (265 kr. – Bog&Idé)
Pigalle blazer-kimono, mørkeblå/blomstret, str. 36 (230 kr. ca. –Vila)
Rødvinsfarvet, ’langhåret’ tube-halstørklæde (169 kr – H&M)
Mercuna Cardigan – Itchi, sort eller mørkeblå (350 kr. – Fandanko)
Louise Kragh fingering, Square pearl, hvid/grøn (Kalejdoskop – 400 kr.)

Louise Kragh fingering, Micro dot, lyserød/forgyldt (Kalejdoskop – 400 kr.)
Hanne Bang sugarring wax (100-150 kr. – Matas)
Amor Amor parfume (200 kr. – Matas)
Royal Copenhagen Prinsesseskål, 14,2 cm (330 kr. – Imerco)
Oplevelser, invitationer til hyggerier ala Teater, Café mv mv

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Times; panose-1:2 0 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} @font-face {font-family:"MS 明朝"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:1 134676480 16 0 131072 0;} @font-face {font-family:"MS 明朝"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:1 134676480 16 0 131072 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Times; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:Times; mso-ascii-font-family:Times; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Times; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} @page WordSection1 {size:595.0pt 842.0pt; margin:3.0cm 2.0cm 3.0cm 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;}
–>

Tilskud til sengestel Brimnes (1600 kr. – Ikea)


.. Og så den her ice cream truck, jeg fandt nede i Århus. MÅ kunne finde plads til den et eller andet sted:

Tiden flyver, og pludselig er det tid, til at lave ønskeseddel. 27 år – brrh. Det måtte sgu gerne lige have ventet lidt. Er ikke det store fødselsdagsmenneske, men ej heller et anti-fødselsdagsmenneske – det er derfor det er så godt at K og jeg er født med 5 dage (og fire år)’s forskel; så kan vi nemlig fejre den sammen, som vi altid har gjort. Men de senere år, glemmer jeg det næsten. 
Det var faktisk først, da min kæreste nævnte få dage før Kit og jeg tog afsted, at der var under en måned til min fødselsdag, at jeg for alvor kom til at tænke på det. Er det virkelig snart d. 3/10? Åbenbart ja. Så også lillesøster E og de gamle har efterlyst ønsker, og jeg har derfor idag strikket en liste sammen, af skønne sager, der gerne måtte finde vej til min dør. 
Meget er helt sikkert glemt, men ønsker kan jeg altid finde, måske fordi mine penge ofte går til kulturelle oplevelser, rejser og caféture? For som vores mor siger: “hvis der ikke er noget tilbage i denne verden jeg kan ønske mig, så kan I godt køre mig på den lukkede”. Dog er det lidt problematisk, når julen også banker på døren inden længe, så inspiration er altid velkommen.

Så hey:
Hvad med jer? Hvad står der på jeres ønskeliste pt.?

2 Comments

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Super lækre ønsker! Jeg elsker min fødselsdag men desværre er min mand ikke så god til at fejre det for han er Max anti-fødselsdagsmenneske og kan ikke se logikken i at fejre at man bliver et år ældre ?
  Anyway allerøverst på min liste står en overlocker ? men tager i betragtning af at prisen svarer til det halve af vores husleje, er det nok ikke i nærmeste fremtid jeg får sådan en… Men så kan jeg heldigvis remse op i flæng af dufte, hudplejeprodukter, Ball lamper, køkkenmaskiner, hjemmestrik og et krus jeg kan have på mit arbejde ??

 • A + K = ♥

  Haha, det er helt modsat her – min kæreste er helt fødselsdagstosset og arrangere det ene efter det andet, og jeg er altid sådan “ehh, altså, jeg er jo bare blevet et skridt tættere grå hår”, men han elsker også at fejre sin egen og gør vildt meget ud af det. Mit bidrag til hans er dog en hyggelig affære, for han får altid en pakkekalender, fordi han er født 1/12 😀 Så fejringsdelen med morgenmad, sang, hurraråb og flag klare hans familie som er af den kaliber og han selv for en stor fest – og så sørger jeg for 13 gaver og en god kæresteaften 😉
  Lyder som nogle skønne boligting og hobbygaver, der er intet som at få noget til sin interesser 😀

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *