A,  brok

Ting, der er lidt op af bakke..


.. Felix Smith’s frisure.

.. Folk der bestiller “en drinkzzz” eller “en hotdogzzzz” – enten fjerner du “s”-et makker, eller også betaler du for to!

.. At prognoserne lover sne, inden måneden er omme.

.. Folk der siger “så er det altså bare fordi, du ikke forstår hvad jeg mener”. Nej, det er dig der ikke helt forstår, vi sådan set bare er uenige. 

.. Nedstirring af valgplakater, kommer til at smile høfligt, hver gang jeg får “øjenkontakt” med dem. Også dem fra DF. 

.. At der stadig er mennesker der køber wall-stickers med budskaber som: “lev mens du gør det, elsk mens du tør det”, og hænger dem i entreen for mig at føle mig åndeløst begavet med.

.. Indpakning af kalenderpakker. Gør mig så umage, men ender i tapekamp nonstop.

.. Æbleskive-sæson start. Kan ikke fordrage dem, og hader at være uselskabelig. Heldigvis er der tit glögg også, så er jeg dog home safe. Dét dur tilgengæld.

.. Bukser med brede ben tilbage på mode. I får mig aldrig, fashionistas!

4 Comments

  • Maude // skøreliv.dk

    Åhr, come on – bukser med brede ben er da skønne – jeg har i hvertfald nogle über-cool nogen af slagsen! Og hey – jeg så faktisk tre snefnug tidligere i dag! Eller også var det bare en due med hundegalskab, der sad og plukkede fjer på gesimsen ovenover mit vindue?…

  • A + K = ♥

    Neeej Maude – de er irriterende. Netop havde man fundet glæde ved trompetbukser i 90'erne, UFO skater-bukser i 2003, før de ville proppe en i skinny jeans, som absolut var “kiksede og pædagog agtige, ligesom i det der 80'erne”. Og så blev man jo røv vild med dem alligevel efter lang tids overvindelse. Og nu vil de have Spice Girls looket tilbage? NO, jeg bliver her, gør jeg B-)

    – A

    Ps. Ad!… Men håber stadig mere det er tilfældet, end sne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *