jeg drømmer om,  Sneakers

Sneakerdrømme – Nike i rosa-nuancer

Nike Sportswear

Air Max 95

Find dem her

Nike Sportswear

Air Max Plus TN
Find dem her

Nike Sportswear

Air Max 90

Find dem her

Nike Sportswear

Air Max 97 Ultra ’17
Find dem her

Nike Sportswear

Air Max 95 SE 
Find dem her

Nike Sportswear

Air Max Plus TN SE
Find dem her


Som nogle af jer måske ved, er jeg rimelig besat af sneakers. Desværre har jeg ikke evig midler, tusinde fødder eller plads nok. Havde jeg haft det var der ingen grænser for, hvor mange par jeg skulle have. Overstående er bare en brøkdel af, hvilket sko jeg går rundt og sukker efter for tiden. Jeg elsker alt der minder bare lidt om lyserød – så jeg vil ikke have noget imod, at have hvert eneste af overstående par stående på hylden. Hvert af de overstående par er Nike – ikke at jeg sværger til Nike, men de laver så meget godt for tiden. 

Krydser fingre for, at jeg få anskaffet mig bare et par i næste måned. Så er spørgsmålet bare hvilket par?

 – K

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *