A,  anbefaling,  fest fest fest

Vinorgie, kanelsneglfest og bearnaise-anbefaling.

SÄ er billederullen gennemgÄet for gak og gÞgl. Der var temmelig meget knald pÄ sidste uge pÄ bÄde job og frihedsfronten, og denne uge bliver ikke meget anderledes. Det er nu ganske okay. 
Idag er der dog et uendeligt sorteringsarbejde sat i gang, og en aftenvagt i vente, sÄ det er ikke den interessante slags, ugen lÊgger ud med.
Heldigvis er der kaffebesĂžg, frokostdate, kĂŠrestefejring og familiebrunch i vente.


FĂžrst fĂ„r I dog sidste uges fraklip – dagene gik med, at jeg fik

.. holdt to-mandsfest med min kÊreste, der startede smukt ud med tapas, lÊkre snacks og dyrkÞbte drÄber. 

.. og udartet sig til at blive en regulÊr brandert, hvor en 3 liters box fra Tyskland og Suspekt blev inkluderet. 

.. fÄet forsinkede fÞdselsdagsgave af veninde, som kom pÄ besÞg fra KBH. LigesÄ sÞd, sjov og fantastisk selskab, som hun har vÊret altid. 

.. bowlet for fÞrste gang siden 2001, med svigerfamilien. Stadig talentlÞs, men hyggede mig ganske fint som boldmongol. 

.. fÄet kanelsnegle pÄ job af den klistrede slags, der nÊsten kan smadre ruder.

.. og fra farfar, der kunne slÄ mÊnd ihjel. 

.. besÞgt de gamle og fÄet Ärets fÞrste mandariner. Julen er pÄ vej!


.. prÞvet den nye Blabla i VesterÄ med LillesÞster E. Det kan anbefales!
6 Comments

 • Livsglimt

  KĂŠre Anne
  Hvor er det bare hyggeligt, at I holder to-mandsfest med brandert og det hele! Jeg har SÅ mange gange tĂŠnkt pĂ„ en kommentar, jeg ville skrive til dig, sĂ„ det tager jeg mig sammen til nu. Jeg har haft lyst til at kommentere pĂ„, at nĂŠsten ligegyldigt hvor jeg kommer hen i blogland, sĂ„ stĂžder jeg pĂ„ dine hyggelige, positive, opbakkende, underfundige kommentarer. Jeg synes, det er sĂ„ overskudsagtigt af dig at bidrage til den gode stemning sĂ„ mange forskellige steder. Jeg synes, det er hyggeligt – sĂ„ tak for det 🙂

 • A + K = ♄

  Hvor er du sĂžd, tak for den virkelig fine kommentar 🙂 Det er ikke sĂ„ mange indlĂŠg jeg fĂ„r reelt lĂŠst, for sorterer kun udfra hvad overskrifter der er interessante nok, til jeg Ă„bner det – ofte max 7-10 styk pĂ„ en uge. Men dem jeg sĂ„ lĂŠser, kommenterer jeg nĂŠsten altid pĂ„. Synes det er ligesom hvis, en person fortĂŠller mig noget, og sĂ„ er respons oplagt, medmindre det var gennemgribende kedeligt. Og ofte synes jeg, at netop folks kommentarfelt er noget af det sjoveste at lĂŠse med pĂ„ (:

  Og ja – tomandsfester holder altid!

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *