Uncategorized

Romkugle-slogans, matrialisme-fest og mandags-peptalk.

2018 kom springende med fuld hast. Og jeg har nærmest allerede en tom konto, men skidt pyt! Det har været umanerlig hyggeligt at bruge de hårdtjente julepenge og har man timer nok i døgnet, går den slags stærkt. Og det har jeg haft. Jeg har nemlig afholdt nogle (synes jeg selv) velfortjente fridage her i ugen med cafebesøg og udsalgsshopperi, og starter derfor ugen ud med en aftenvagt, som jeg pt. forsøger at peptalke mig igang til. En gang kaffe, frisk luft og Gulddreng er fremgangsmetoden, og jeg hverken græder og er endda ved at bage til madpakken, så det ser ud til missionen lykkes.

I får som altid “Ugen der gik”-fraklippene i ligedele rod og insta-shots.

Min første 2018 døgn gik med, at jeg fik:

.. taget på spontan venindedate af den bedste slags!

.. tænkt at “brødskabet”‘s slogan-opfinder trænger til ferie.

.. haft den sødeste K til frokost og fåer smukke roser, der matcher stellet.

.. holdt kæreste-nørdhygge og “taget hul på” min nye malerbog fra nissen.

.. snoldet lidt boligsager.

.. været på Teater Nordkraft og set nogle dygtige, unge menneskers afgangsforestilling.

.. hygget med verdens bedste mor og brugt penge – det skal man huske at gøre, før de er brugt, som hun altid siger. Og hvis dét ikke er fornuftig snak, hvad er så?

.. været til forsinket (eller vildt tidlig?) julefrokost hos svigermormor og vundet akkurat 0 pakker.

.. været på tøseshoppetur med lillesøster E og scoret de her på halv pris.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *