Uncategorized

Jeg tænker på..

  • Om det seriøst kan betale sig for Rema, Lidl og Netto, at have lige netop brusehoveder som spot-varer en gang pr måned? Altså, hvor ofte skifter folk lige det ud? Er der en tre måneders regel, ligesom med tandbørster, som jeg bare ikke kender? Eller har de bare en papkasse på lageret, hvor de losser de samme ti styk fra 2001, op i tilbudsvognen på månedsbasis, for syns skyld?
  • Hvorvidt man kan adoptere en af de der retarderede fugle-hamstre, fra den nye Starwars film?
  • Hvad jeg skal tage på i aften? Den sikre blonde aftenkjole som er lige lårkort nok, den nye, uafprøvede i midnatsblå, eller den burde-være-den-type-anledning-tætsiddende sag? Den er så meget et sats, når der er buffet. Og så får jeg jo spat, hvis den strammer og man ser lyngravid ud halvvejs gennem festen. Lidt ligesom at have hænge-hårs frisure, når min promille når 91 – så bliver jeg helt desperat. Så.. skal jeg bare droppe det og snuppe alle-er-fremmede-panik-kjolen, som altid dur, men jeg jo omvend har haft på mange gange? Burde altså tage mig sammen, og snuppe en af de mange andre. Hmm. Må se efter snarligt bad
  • Hvem er Nicolai Kirks frisør? Og hvad er han på?
  • Hvornår stopper folk med at vise mig billeder af deres hunde?
  • Hvem derude, der sponsorer mig en snarlig ferie? Er ikke sart, forlanger kun solskin i stride strømme, fri bar og nårh ja, hvis muligt: Ny, figursyet og pæn sommergaderobe i tildelt kuffert.
  • Og ikke mindst, hvornår ringer de med destinationen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *