Mandag oprandt dagen, hvor det var tid til vores årlige påskefrokost. Jeg har arbejde 40 timer påsken over, så jeg har glædet mig helt ekstra ordinært til at se alle mine dejlige mennesker.
Vi, vores mænd og resten af vores lille familie mødes til samskudsgilde hos vores forældre.
Menuen har været den sammen de sidste 3 år, og det er helt bevidst, da det er ene af livretter vi har valgt. Mor laver verdens bedste tarteletter, og da vi kun får 2 styks om året bliver de virkelig nydt.
Vi er så forkælede, at vi stadig får påskeæg. Og i år havde vi været organiserede nok til, at medbringe en fælles gave fra os 6 gæster.
A står hvert år for desserten – og citronfromagen med varm jordbærsovs var et kæmpe hit (igen) i år.
Der blev som altid lavet alt for meget mad – det er åbenbart ikke muligt for os, at indkøbe korrekt antal. Så der blev nok til en madpakke til os hver – selv nabokatten fik til tusket sig en lille smule rejer. Ja, hos Mor og Far bliver ingen snydt.
Håber I har nydt påsken.
Jeg vil hvertfald nyde min frihed, før arbejde kalder onsdag igen.
8 Comments
Ida Westphall
Hvor både lyder og ser det lækkert ud 🙂 Og tiltrængt efter 40 timers påske arbejde 🙂
venterpaavin
Det var så dejligt, at der også blev tid til lidt hygge for mig også☺️
– K
Anette
Det lyder rigtig dejligt, og skønt med en fast meny af favoriter. … heldig kat… og heldige jer.
venterpaavin
Ja – der var ingen klager herfra☀️
– K
Pigen fra landet
Det ser lækkert ud. Vi holder også påskefrokost med søskende og mor, hvor hver medbringer lidt, efte eget valg. Vi ynder princippet lidt men godt og alligevel er der alt for meget mad. Intet går dog til spilde. Vi har bare let mad næste dag.
venterpaavin
Det lyder dejligt – de rester vi får med hjem forsvinder også i løbet af aftenen/dagen efter, så det er ikke dumt.
– K
Fruen i Midten
Det er da ren luksus, når selv nabokatten får serveret rejer på kongeligt porcelæn 😉
venterpaavin
Haha – ja. Men vi ejer ikke andet i familien?
– K