K,  kender du det,  snaksnak

Kender du det..

 

.. du leder febrilsk lejligheden igennem, på narkomanmåden, i jagten på regntøj, da der er varslet skybrud og du skal på job? Indtil du indser, at du slet ikke er den slags voksen, og faktisk ikke har eget noget siden du var barn?

.. du medbringer mors- og farsdagsgaver alt for tidligt, mens du forsøger, at bilde dig selv ind, at det er mere praktisk på den her måde og at de sætter pris på sådan en gestus – selvom du godt ved, at det er fordi du ikke selv kan styre dig og vente så længe?

.. starter din første feriedag med at vågne klokken 07:13 – hvilket ellers aldrig sker(!), så du bruger den første del af dagen på at gætte på om du er syg eller om du måske er blevet lidt voksen natten over?

.. at din grænse er nået, når du ser en flaske vand med en hel rose og nogle blade i, i 7/11? Hvad fanden er palæo-vand?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *