A,  afslapning,  antivoksen,  der er altid noget at fejre

Friture-fejring, hedeslags-dæmpere og vasketøjshad.

Så blev det mandag, og nøj hvor jeg har glædet mig.

Jeg fik rykket en god håndfuld vagter i forrige uge, foruden den skønne Londontur, og nyder at have en dag “uden planer” idag.

Der er nemlig en masse skønne ting jeg skal i denne uge, så i dag bliver i lavt gear. Og dog.

Jeg har nemlig allerede inviteret mig selv på besøg hos de gamle, før jeg skal vaske tøj og aflevere biblioteksbøger. To ting jeg skulle gøre iiiinden London. Men da jeg indså der var nok tøj til turen, hvis jeg skyldede yndlingskjolen op, var det nemt at droppe.

Onde tunger vil så mene, jeg kunne have nået disse ting før mødetid kl. 15, de seneste tre dage, men jeg faldt i “vask tre jobegnede t-shirts op i hånden, og tag ud og hyg dig” fælden i stedet. Vejret var simpelthen alt for godt, til ikke at udskyde det. Og nu står jeg med de absolut sidste par trusser, top og shorts at hoppe i, og vasketøjskurvene skriger på nåde. Men det må blive lige lidt senere – for som sagt: udskydelse!

Jeg vil nemlig i stedet smutte i bad, tømme opper og gafle lidt morgenmad, før min søde far svinger forbi med et lift.

Først får I dog lidt glimt fra ugen der gik, både ude og hjemme.

Dagene gik med at jeg:

.. fik fejret Lille E’s fødselsdag med rigeligt gastro pub-grub, ciders, øl, vin, drinks og bobler. Det var en fantastisk hyggelig dag/aften, hvor der blev sunget børnesange og talt med imitations-stemmer, mere end der blev snakket. Og pludselig var pubben på vej til at lukke, tallerknerne tomme og vi hoppede ud i den lune sommeraften mod hotellet.

.. men tømmermænd kureres bedst med Primark-shopping og en eventyrlig tur i HP-Studios, ikke? Jeg lover, begge dele faldt i fantastisk god jord. Det sted kán ikke beskrives, men verden går i stå derinde.

.. blevet inviteret på takeaway og hjemmebio med Hook, og givet rejsegaver ved hjemkomst torsdag.

.. forsøgt at holde temperaturen nede og energien op i Slotsparken.

.. været imponeret over hvor fint buketten fra min mors have stadig står, 14 dage efter. Og den står stadig, yderligere reduceret, men vildt flot.

.. været ude at sejle på Limfjorden – tænk sig, at det i 27 grader og med skygge, stadig var noget så lunt. Skipper var desuden topsød og man fik lidt Aalborghistorie med på vejen, i løbet af de 70 minutters sejllads.

.. overvejet at monterer bostedets blæsere direkte på mit hoved med gaffa, nu hvor jeg ikke kunne få fjordluften med på job. Lykkes ikke, så danskvand var svaret.

.. prøvet Is a Bella i Magasin – det er ikke nemt at finde et stort udvalg af laktosefri is, der ikke er sorbet, men her er både chokolade og to slags softice.

Hvordan har din uge været? Også varm, på dine kanter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *