A,  afslapning,  brok,  dagens humør

Nem banankage, hårkrise og burger-mandag.

Så slog efterårsvejret til, hva’? Vi skulle ikke sådan gå at tro, at vi var fredet hele oktober, må vejrguderne have tænk, da de fandt højtryksspuleren frem fredag formiddag og først slukkede den i nat. Jøsses, der er blevet vandet godt igennem.

Men nu hár de da tydeligvis fået pointen smurt ud i krydderen, på hele befolkningen, så mon ikke, denne sidste oktober-uge kan få lov at ane mere solskin?

Det håber jeg hvertfald.

Dog var der udover sjaskvådt-weekendvejr, en masse andet skønt ved forrige uge, og det får I lov at kigge med på her.

Jeg fik bla.:

.. bagt jordens nemmeste 5-indgredienser-fra-basislageret banankage, hvor skidtet bare skal fyres sammen med stavblender og i ovnen. Det holder! Min chokoladerest var iøvrigt med saltkaramel, og det fungerede ganske godt.
.. haft hængehår i over 10 minutter, ihvad.. et år? Duer ikké til det. Kan ikke tælle hvor mange dybe indåndinger jeg tog fra 08.30 til 22.30, hvor jeg gav op. Men altså, knold kán da ikke være den eneste frisure, en 29 årig har overgivet sig til? Må bare øøøøve mig.
.. drukket onsdagskaffe og venindesladret.
.. spist hvad der må være byens bedste sommerruller på Østerbro.
.. forkælet mig selv på aftenvagt.
.. og været heldig, at en beboer havde samme tanke.
.. hygget gevaldigt med sødeste K og talt ferie; det er jo på søndag! Hamburg går aldrig af mode i vores bog, og vi glæder os.
.. nydt alle solglimt.
.. spist mandagsburgere hos moar og far.
.. og ligeledes sluttet ugen af ved samme bord, hvor jeg og Skægaben tilgengæld hjemmebragte valnøddebrød.
.. haft den hyggeligste dag/aften med Yndlings Lille E, hvor min fødselsdagsgave skulle udløses. Ren forkælelse, Maleficent i bio, god mad og særdeles godt selskab! Bedre fåes det ikke.

Hvordan var din uge?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *