A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS,  smukt

Om juleplaner, kage-snyd og rødvinstænder.

Så er slutspurten indledt!

Om under 24 timer er den sidste kalenderpakke åbnet, i selskab med mor, far og søstre, samt noget klichéagtigt julefjernsyn. På tilsvarende klokkeslæt som nu (10.26), sidder jeg formentlig og drikker en kop kaffe med den søde Skægabe (som kigger ind en times tid og siger hej), inden jeg hopper i de multifarvede sneakers, for at gå den vanlige juletur i lokalområdet med en veninde. Altid i tide til at nå hjem til en bid frokost, efterfulgt af en vantro kirketur med K – den klokken 14, selvfølgelig, så vi er hjemme til Disneys Juleshow. Og når vi for titusindende gang har moret os over Rip, Rap og Rup’s kampteknik, pakker vi bilen med gaver, godt humør og flæskestegssult og begiver os de 2 kilometer til vores Moster og Onkel’s hjem, hvor vi alle 10 med garanti får en skøn aften.

Men før jeg træder ind i traditionernes højborg, vanker der en venindebrunch om lidt og derefter en aftenvagt, inden turen går mod en nat i barndomshjemmet.

Så får I selvfølgelig “ugen der gik”, hvor der udover job, blev tid til mor/datter-besøg, venindekaffe x 2, en Århus-udflugt med det hele og en hyggeaften med Svigerfamilien.

Det så således ud, da jeg:

.. fik flettet et stjerneskud sammen til min mor og jeg. Det er der ingen af os, der rigtig kan formå, at blive trætte af.
.. åbnet de sidste pakker, på nær een, fra Nisserne.
.. beundret de smukke “Jul i Zoo” lys. Helt bestemt et besøg værd, og de 129 kroner for deres store julebuffet, var også godt givet ud.
.. venindesladret et par timer, før en aftenvagt.
.. haft en fantastisk Århus-sviptur med teater, rødvinstænder, rigtig god mad og Skægabens skønne selskab.
.. og gode venners. Vi var nemlig inviteret til morgenmad, inden turen gik hjem til Aaller’n. Så hyggeligt – tiden fløj afsted!
.. bagt tons af småkager og hørt massive mængder juleradio på job.
.. pimpet købe-blåbærmuffins op med kaffe/kanel-glasur og peanuts. Og vips, så de hjemmegjorte ud. Næsten!

Hvad med dig – hvilke planer har du i morgen?

2 Comments

 • Lene

  Rigtig glædelig jul til jer begge og tak for gode indlæg gennem året
  Her starter jeg som den første i morgen med at få lavet risalamande og den obligatoriske frugtsalat til frokosten. Imens får min mand sat juletræet op, og når vores børn og svigerdatter står op, er det deres opgave at pynte juletræ i nattøj.
  Vi spiser frokost ved 14 tiden og så gør vi os klar til kirke, vi skal altid have den seneste, for vores børn vil komme ud fra kirke i bælgravende mørke 🙂
  Bagefter hjælper vi hinanden med at gøre klar til aftensmaden og modtagelse af vores to gæster.
  Siden hen skal vi gå rundt om træet til alle de salmer, vi vælger, en til hver. Undervejs holder vi en pause, mens min mand læser juleevangeliet og det skal selvfølgelig være den gamle børneudgave.
  Og så pakkes der gaver ud, spises slik og drikkes fusion af hvidtøl og citronvand 🙂

  • venterpaavin

   Hvor lyder det bare dejligt, Lene – I er også en familie med tons af gode traditioner, kan jeg høre 😀 Det kan kun blive rigtig godt!

   Selv tak for i år og rigtig god Jul til dig og dine.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *