blogleg,  dagens humør,  Idiot,  snaksnak

5 spørgsmål til din søster.

A spørger K:

Hvad er din go-to ret i disse dage?

‘Kold toastmad‘ – et er måske ikke decideret en ret, men kombinationen af hamburgerryg, ost og sennep er min bedste morgenmad lige for tiden.

Hvornår er du pisseirriterende?

Når jeg aldrig nogensinde har styr på noget som helst, når jeg sjusker ekstra meget og når min indre tidsoptimist tror, at jeg kan klare hvad som helst på 20 minutter.

Det er hvertfald noget af det, som fodre mit selvhad og spænder ben til tider.

Hvad er dit bedste kur mod en nat med søvnmangel?

Melatonin og magnesium! Må man sige det? Jeg sov vitterligt ikke sådan ordentligt i 15 år – og siden de kom ind i mit liv, så er det med søvn ikke længere så stor en plage for mig.

Hvilken bog har du gang i pt.?

‘En mand der hedder Ove’ – eller det er jeg lige om lidt. Igår dumpede SMS’en ind om, at det var min tur til at låne den på EReolen, og jeg glæder mig allerede.

Hvor tit lægger du bånd på dig selv, for ikke at sige, hvad du egentlig mener i situationen?

Ikke tit nok. Jeg er vist lidt for direkte sådan generelt. Og så særligt, når jeg har drukket – så tror jeg alle vil høre min mening om alt.

Endnu et ucharmerende træk til samlingen.

K spørger A:

Hvad synes du, er spild af penge?

Jeg har aldrig selv forstået det med dyre dulleprodukter, men jeg er jo også en forfærdelig sjuskedorthe. Ellers må det være kviklån med skyhøj rente, vand på flaske, smøger og solarie nok være det, jeg tænker på, rent objektivt.

Selv bruger jeg uendelig mange penge på at spise ude, hvilket for mange er hul i hovedet, i hel samme kategori som ovenstående.

Hvilken berømthed må gerne komme med til din fødselsdag? Og hvorfor?

J.K Rowling – hun måtte gerne få et stykke pålægskagemand og læse et par kapitler højt, inden hun gik igen.

Hvordan har du det med den spirituelle verden?

Fint, sådan set – ligesom jeg har det med Jesusbarnet, ånder og alle de andre fantasidyr, nogle folk går op i. Som stor Harry Potter fan, skal jeg jo ikke tale for højt om at knytte mig til uvirkelige universer.

Hvis du fik 100.000 kr. til at bruge straks, hvad ville du gøre?

“Rejse”, er normalt svaret her. Men i disse dage ville nok vælge at få lagt sildebensparket i stuen, købe en lækker taske, samt nye køkkenlåger, og invitere hele familien ud på en aften med det hele.

Hvad gør du, når du har en off-dag?

Så forsøger jeg at gøre alt det jeg elsker, og meget lidt “voksenting” – lægger som regel det praktiske til side, således at netbank, ærinder og husligheder, bliver vekslet til hyggeligheder. Giver mig selv lov til at være fritaget.

Tager derfor i reglen pænt tøj på uden anledning efter morgenbadet, og sjanghajer venindemorgenmad og sladre i et væk, og er vi på café (eller lokker min far til at hente mig hjem til hygge i barndomshjemmet). På vej hjem går jeg gerne en lydbogstur i frisk luft, fremfor at cykle, og køber lige det takeout, jeg har lyst til at spise til aftensmad, fremfor at tage det der er i køleskabet og lægger ellers ovenpå Skægaben, til en eller anden film ala Deadpool eller Starwars, som vi har set tusinde gange. Eller lokker ham en tur i biffen eller til et event, hvor man også bare skal være til og blive underholdt. Og så vil dagen nok ende med, at jeg lister tidligt i seng med noget lækkert, for at læse i 2-3 timer, i en bog jeg også har læst en trillion gange, som altid gør mig i godt humør.

Ingen krav, bare hjernedøde fornøjelser.

2 Comments

 • Louise Møller

  I er gode til at stille hinanden spørgsmål👍🏻 Jeg et lige lidt nysgerrig på det der melatonin og magnesium, da min nattesøvn også lader noget tilbage at ønske. I hvilken form/hvordan får du melatonin K?

  Lyder i øvrigt som A har fundet en fin måde at vende en off day på. Tak for input🌟

  Kh
  Louise

  • venterpaavin

   Det er simpelthen noget vi køber hjem fra udlandet😁
   Jeg vil anbefale dig at tale med din læge og/eller læse om det hos lægemiddelstyrelsen, fremfor alt – det er ikke noget man kan købe i håndkøb her i Danmark.

   God søndag til dig❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *