A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  festfestfest,  jeg glæder mig,  pakkekalender,  PURE NICENESS

Noget om flæskestegs-godkendelse, Johnny Depp’s sko og vold mod ældre.

Så synger november for alvor på sidste vers, og jeg glæder mig til månedsskiftet indtræffer.

Meget hyggeligt, rart og magisk er i vente, og jeg er en af de knap så moderne typer, der stadig elsker pynten, de kiksede julesange, miljø-uvenlig papirsindpakning og forbrugsfesten.

Heldigvis starter jeg altid måneden aldeles festligt ud.

Nogle af Jer husker måske, at Skægaben fylder år netop d. 1/12, og at han altid får en pakkekalender af mig i fødselsdagsgave. Det er min topfavoritting i hele verden, at bruge energi, tid og penge på netop den gave, og jeg kan aldrig helt styre mig, og har aldrig formået at holde noget budget, eller undgå at købe lidt for mange gaver (vil du se hvad han fik forrige år, så tjek kig med under indpakningspapiret på min kærestes pakkekalender).

Så i morgen skal der fejres “heldags-33-års”, hvor både jeg og den pæne mand har fri, og vi bare skal holde marathon-hygge, til vi ikke orker mere. Heldigvis kan hans mor også kigge ind et par timer til morgenmad, så det er dejligt, med lidt gæster at starte fornøjelserne ud med.

Derudover venter også bla. Julebrunch på Helmuth med familien, krea-hygge med K, frokost med Pops og et garanteret smukt og spændende aftenevent på Kunsten med live musik, kunst og foredrag.

Men først ser vi på “ugen der gik” og det sidste drys november får I her.

Jeg fik bla.:

.. besøgt søde lillesøster E, hvor der blev tøsesnakket, spist brunch til aftensmad og set Jesus & Josefine.
.. og nårh ja: Klappet kat.
.. været på dejlig solskinstur med sød fidus og hans søde mor. Heldigvis vågnede han ikke, da jeg fik en kort pasningstjans, foran Slagter Holmberg.
.. haft K forbi til suppe og lagt kreaplaner.
.. smidt ris på glade, fine folk til globryllup. Døde næsten af grin, da en kammerat kom til at tømme en hårdkastet omgang i hætten på en 60 årig.
.. spist lidt pommesfrites.
.. nydt at vores moster har valgt at holde en lille dekorationsdag, så traditionen ikke døde helt ud i år.
.. så havde købt hende en lille værtindegave, ligesom jeg gjorde da Lillesøster E holdt “adventsmiddag”.
.. vi skal nemlig altid lige teste, om vi stadig kan lide flæskesteg med sovs..
.. og mor’s risalamande. Og dét kunne vi – juleøl og lambrusco var også godkendt.
.. og jeg vandt mandlen, for første gang i måske 10 år. Fantastisk! Og så er var det øl fra Midtfynsk Bryghus, som Svoger T arbejder for. De er bare så gode, og hans grafiker-arbejde i top.
.. set Fantastic Beasts, og prøvet at forestille mig Mads Mikkelsen som den nye Grindewald. Mon ikke, han gør sit allerbedste? Det er hvertfald sejt gået, at blive bedt om at fylde Johnny Depp’s sko ud. Hvad mener du?

Hvordan er din uge gået? Har du nået at tyvstarte lidt med juleriet?

4 Comments

 • Piskeriset

  Det er da også en fab idé med en pakkekalender hvert år, når man har fødselsdag den 1. december! Jeg ville elske det 😀

  Jeg har pyntet det meste af hjemmet med julepynt (sjovt nok en del, der lyser i år), og så glæder jeg mig til at voldhygge hele måneden, selvom det ikke bliver så socialt i år.

  • venterpaavin

   Ja, ikke? Det er helt uimodståeligt, at det netop er det han skal have, ved morgenbordet – det er virkelig så hyggeligt 🥰🎄!

   Og juhu, lyder skønt med tons af pynt med smæk på lysfronten – jeg går også ind for at den skal ha’ fuld skrue, måske netop især fordi, de store julefrokoster er sløjfet 😀.

   – A

 • Birgitte B

  Yeah, der er pommes frites 😉 og mht. Depp/Mikkelsen, så har jeg svært ved at se det. Måske fordi serien allerede er i gang. På den anden side, så fik man jo skiftet (succesfuldt hvis du spørger mig) ud på rollen som Dumbledore i Harry Potter serien… Det bliver spændende at se i hvert fald. Kh. Birgitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *