A,  afslapning,  snaksnak

Skæbnesvangre dato’er, flødebolleræs og sommer rundt om hjørnet.

Har I Jer en go’ Pinse?

Her i Nordjylland vil dens sol øjensynligt først sådan rigtig danse igennem fra i morgen af – vi går 22/23 grader i møde, og på den måde kan man sige at årets første sommermåned tager virkelig godt os, ovenpå en skøn maj.

En maj der endnu engang bekræfter mig i, at det er min favoritmåned. Øj, det har været et herligt gensyn, og sådan en forlænget weekend her er vi nok flere der som jeg glædes over, selvom jeg da både skal på job kl. 16-23 idag, og var det fra 15-22 i fredags.

Netop idag dag kan blive skæbnesvanger en af slagsen, for byens hjemmehold, og jeg er derfor godt tilfreds med at Skægaben og jeg har mulighed for at se kampen sammen – også selvom jeg må misse det sidste kvarter, når jeg må cykle i aftenvagten. AaB skal vinde idag ellér mandag – ellers er det førstedivision fra næste sæson.

I 2011 blev de reddet på målstregen på netop denne dag, for at nuppe 12 år mere i Superligaen. Jeg er alt for sortseer/realist til at rigtig ku’ håbe på miraklet endnu engang – men fingerene er krydset.

Så med foldede fingre får I her ‘ugen der gik’ og ønsket om en ræddi go’ helligdag til Jer.

Dagene gik med at jeg:

.. hyggede hjemme ved søster E. Der var lækker mad med helt perfekte æg, flødeboller, hyggesnak og ikke mindst:
… en sød og opmærksomhedshungrende kat!
Og tænk sig. Proceduren tog jeg igen nogle dage efter hos Søster K. Perfekte æg, tøseævl, ossé go’e flødeboller og endnu en sød kat, på jagt efter klapperi.
Det’ lige mig.
.. været ude så meget som muligt.
.. nydt at Skægaben havde fri onsdag/torsdag, fordi herretur til KBH blev aflyst. Så vi fik hygget i stedet med lækker brunch.
.. og geocathing.
.. og nårh ja. Det eksakt samme om torsdagen.
.. lige til jeg skulle i aftenvagt.
.. vundet dejligt gavekort til en gang sushi hos altid venlige Trine. Super luksus!
.. endnu en gang smadret noget i hjemmet. Fordi det tydeligvis er min force i livet.
.. nydt en smuk og meget skøn mor/datter dag.
.. vi fik både kigget på antiksager, spist lækker mad, nydt vejret, kigget på karnevalsgæster og fik hygget os hele aftenen hjemme sammen med far, kaffe, chokolade og Badehotellet.

.. fejret svigermor med lækker brunch og en tur til Jambo. Virkelig en hyggelig søndag, hvor gaven faldt i god jord, spillet var tæt og stemningen høj.
.. smagt fjæssing, friskfanget af Skægaben. Virkelig godt og mildt kød.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *