A,  snaksnak,  tøserier,  voksenpoints

Nu har I set det, er vi enige?

.. og så må vi se, hvor længe det holder, ikke?

Altså min indre kontrolfreak jubler jo, ved synet af det her.

Vi er bemlig så heldige, spontant at ha’ fået hele tre, snehvide, strømlinede skabe fra Designa foræret, hvilket betyder at samtlige skabe og skuffer i huset er endevendt og omorganiseret. Så så man lige mig, være lidt Marie Kondo. Eller, måske mere Laura fra Matador, af en slags.

For den pludselige mulighed gjorde, at jeg i samme ombæring, ku’ nosse mig sammen til, at få styr på (og samlet) gaderoben i de indbyggede skabe ovenpå, og ligeledes samle tingene i de nye skabe i underetagen i snore lige rækker. Det blev jeg faktisk lidt nødt til.

Det pudsige er, at vi altid har rene, ryddelige flader i vores hjem. Jeg er lidt en oprydningsnazist og bliver super distraheret af synligt rod. Alt har nemlig en plads hjemme ved os, men ærlig talt har det ikke ligefrem altid været en logisk plads – ting og samlinger vokser ud af deres originale møbel/skuffe/skab og må delvist omplaceres andre steder, og vips har man håndklæder og sengetøj, køkkenmaskiner, træningsagregater og strygejern i samme skab, fordi det lige var der, de kunne matche hyldepladsen. Med andre ord: Rod bag lukkede skabe, gør ikke så meget – bare det er det rigtige sted, på sin plads.

Men ærlig talt, er jeg super fascineret af dem, der åbner ting i skabe og skuffer på instagram, og så det hele står fuldstændig nydeligt, med ting i gennemsigtige beholdere, med etiketter og dåser for sig, og alle tallerkner placeret i samme skab. Det gør det edderbankme ikke her – der er rent og jeg ved hvor alt er – men mange ting er altså brokket ned på en måde, der for alle andre ville ligne usystematisk vivar.

Men med snorlige skabe rækker og kasser for nogle hundrede kroner, er det pludselig sket. Altså, lige i de nye skabe, der ikke – og i gaderoben ovenpå. Vi snakker ikke om køknet nu.

Men altså: Tingene der er rent faktisk samlet, på sådan en logisk måde, hvertfald næsten.

I underetagen er de tre nye skabe blevet fyldt med praktiske ting.

En side til “viktualierum” med uåbnet mel, bageblandinger, frø, konserves, slik, kaffe og en hylde med drikkevarer.
Dertil hylde med plastposer, kaffefiltre, nye deo’er, tamponer, shampoo, tandpasta, bagepapir, rengøringsmidler, opvasketabs mv.
I den anden side af skabet er der så køkkenmaskiner, elektriske dimser, strygejern, samt et håndsprit lager.

Det andet naboskab, er fyldt med fritids/hobbygrej med kasser fyldt med papire, malebøger, samt diverse farver og tusher, samt en hylde til vores brætspil. Den anden side rummer gavebånd, kort, indpakning, bølgepap, festartikler, gave-opbevaring mv.

Så er alt tøj tilgengæld samlet i det store indbyggede gaderobeskab ovenpå i walkin closer/kontoret, hvor en del af ovenstående er røget ud fra.

Nu er der bare tøj og et skab til kufferter der. Så både Skægabens arbejdstøj, malertøj, motorcykeltøj og lageret af vintertøj og ekstrajakker er fløjet ovenpå, og endt der.

Slutteligt er dyner, sengetøj og håndklæder røget i det tredje og sidste nye skab, som får plads i soveværelset, hvor vi ellers ikke plejer at have opbevaring.

Sådan!

Kæft altså. Man skulle jo tro, man var rigtig voksen.

Allé ved dog, det aldrig kommer til at forblive lige så idylisk og nydeligt som det ser ud netop nu.

Såeh.

Nu har I set det, ikke?

8 Comments

  • venterpaavin

   Tak – jeg er også suuuper tilfreds, liiige nu hvertfald. Men j, det kræver virkelig diciplin. Er glad for, der er lidt luft at tingene kan “vokse i” i de nye skabe😅.

   – A

 • Conny

  Jo, vi har set det – og det er flot!
  Forhåbentlig kan I nu finde jeres ting, efter de er flyttet rundt.
  Jeg ville ønske, jeg kunne sådan noget, men det opgiver jeg lidt på forhånd, for så er kasserne for små, eller også for få til alt det, vi har. Og så er der lige dit og dat, der alligevel må ligge et andet sted.
  Marie Kondo ville nok elske at få styr på mit rod 😉

  • venterpaavin

   Tak, Conny😄
   Jeg siger dig, vi har også købt mange – det er det glade vanvid at starte sådan et projekt op, rent kassemæssigt. Og nogle af dem bliver altså også uundgåeligt til “mix and match”-boxes med ting i samme kategori – men det er vel også ne form for orden😄

   – A

 • Agnethe

  Hvor er det altså bare pænt! Jeg er fan, men har selv super svært ved at bibeholde den form for orden 🙈😆 Jeg ønsker mig brændende at omdanne mit bryggers med nye skabe og bedre indretning, så vi kan have plads til dyner, vinterfrakker m.v. derude, når det ikke er i brug og så skal jeg bare blive bedre til at få ungernes aflagte sendt videre, så det ikke når at blive til piles of doom 😬 ordnung muss sein!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *