A,  afslapning,  jeg glæder mig,  snaksnak

En rose så jeg skyde..

Efteråret er kommet og gråvejret præger nu mere, end den blå himmel. Velvidne om at nattefrosten stadig ikke har gjort sit indtog og lyset ikke er komplet forsvundet, glæder jeg mig samtidig over at spotte blomster på 2 ud af 3 rosenbuske her til morgen.

Der er countdown til december – det ved I, der altid er herinde – og jeg er både igang med at se Jul i Valhal, har tyvstarte-spist 1 net clemmentiner + lidt juleskum og har tillige fået styr på Skægabens pakkekalender.

Fundet idag gør tilmed, at jeg har fået “En rose så jeg skyde” på hjernen – Kim Larsens version, som er på et album med hans blandede fortolkninger af julesange, som vi i mange år pyntede juletræ til derhjemme. Før det, var det “Severinsens Jul” cd’en som i årevis var lydtapetet og som stammede fra ‘Jul i Gammelby’-julekalenderen, der kørte på TV af flere omgange, bla. i 90’erne, hvor hele familien havde set den.

Denne “perle” nedlagde vores mor dog tilsidst veto mod – ikke mere oplæst monolog af Poul Glargaard, ink. papegøjeskrig og skrattede julesange. Derfor kan vores far naturligvis, til stadighed, more sig over at sætte et par numre på til julens sammenkomster fra netop den cd.

Begynder du så småt og glæde dig til december? Og hvad musik, minder dig særligt om en bestemt juletradition/moment?

2 Comments

  • Piskeriset.dk

    Absolut! Elsker jul. Er begyndt på de hjemmelavede julegaver og skal lige have den sidste julekalender på plads. Research til hvilke julesmåkager, jeg skal bage i år, er også begyndt. Kort sagt – nedtællingen er virkelig i gang 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *