Anne,  Mad,  PURE NICENESS

Lækre kokke.

Jeg kunne sgu godt tænke mig et stykke med Aaron Craze – og hvis han nu alligevel stod og gjorde sig til, i mit køkken, skulle jeg da nok også smage på den her fantastiske cheese-cake.

Der er sgu bare noget over kokke. Anthony Bourdaine er jo også en aldrende frækkert, ligesom vores egen Adam Price – og Jamie Oliver er lidt af en cutie, trods dværgvæksten. Ej at forglemme Gordon Ramsey, som jo er egentlig også er charmerende på den britiske måde, i de 10 sekunder han ind i mellem smiler, istedet for at te sig som en idiot.

Og hvis det ikke var fordi, at jeg er skingrende hetrosexsuel, så skulle jeg som nok hoppe på Nigella Lawson – hold da helt op, for en dejlig dame.

4 Comments

 • A + K = ♥

  Ja, det er jo lige det 😀
  Det er de britter dér. Men jeg synes nu ellers mand-kage fordelingen var fin, hvis han nu blev boende, kunne det jo være han gad smække en sammen i ny og næ (;

  – Anne

 • Sisse-Sofie

  kokke er bad boys der ikke er bogligt dygtige, men som er hammernizzle praktisk. sådan nogle lækre dudes der længe er blevet misforstået på deres potentiale, og derfro har udviklet en umiskendelig charme for at råde bod på manglende intellektualitet. Kokke er sådan nogle typer der netop forstår sig på andet andet end det intellektuelle, nemlig noget mere lystorienteret og dyrisk i mennesket.
  Jeg tror satme det er derfor de er så brandlækre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *