Anne,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

Solskinsdage..


Igår havde jeg en skøn dag de det gode vejr, hvor jeg lavede noget af det hyggeligste jeg ved. Vejret var absurd godt, og efter at have været ude nonstop fra 9.30 til 20.30, har jeg trods min faktor 15 også blevet en kende rød på ryggen – satser på det straks omformere sig til yndig solbrunhed.

Overdådig brunch på Vi2; Græsk yoghurt med orangesirup, grenola og tranebær, hjemmelavet rejesalat, røget laks med asparges, frisk frugt, serranoskinke med syltet æble, 2 slags ost, citronsyltede radiser, scrambeld eggs med chorizo og bacon og dagens kage, ink. friskpresset juice og fri kaffe.

Mig, der af uforklarlige grunde befamler mit ansigt (happy-strangulating-pose, ville Tyra nok kalde det)
En tur forbi slikbutikken, inden turen gik til Zoo..

Aber som rendte rundt og teede sig.

Pingvin-fodring – ink. tons af måger. Endte med at forlade stedet i frygt.

Aftensmad i Fjordmarken: Hjemmelavede pitabrød, tzaziki, og chili, samt kød og salat.

Dagen blev afsluttet med en kold øl og en tur til Kritgraven

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *