Anne,  Griskhed,  yum

Blandselv-sliks-favoritter


Jeg elsker blandselv-slik! Helst lakrids, lakrids, lakrids – og så en smule choko-lakridsskum, flagermus og Maoam, så er jeg good too go. Hvém er det dog derude, der gider blande engelsk vingummi, lakridskonfekt, cola-flasker og mælkechokolade? Tsktsk. Tilgengæld er den slags folk ideele at dele en pose for-blandet med, for så vælger de alt det ækle, kedelige slik.
Anyways, har du noget af overstående tilbage fra fredagsslik, må du hvertfald gerne sende det min vej.

2 Comments

  • MusicIsMySecret

    Vi ville være gode til at dele en pose, Anne. Jeg hader lakrids – undtagen det der søde, bløde, finske noget, og selvfølgelig flagermus. Men hos mig er pebermyntekugler og sure vingummier et hit. 🙂

  • A + K = ♥

    Det lyder sådan. Sure vingummi'er er ikke spor rart, men pebermyntekuglerne kan vi godt komme op at slås om – helt vild er jeg ikke med dem, men til en kop kaffe er de ikke værst (;

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *