Anne,  Mad,  snaksnak,  snygge

Bold, bacon og forfrysninger.


Igår stod dagen på bacon/cheese-burgere, stadiontur – og regn naturligvis. Er venner med en drengegruppe, hvorfra den ene altid skal et og andet, hvilket er ligmed et sæsonkort i overskud, og så kommer jeg med på et wildcard, hvilket altid er hyggeligt. 
Men er du gal, der er godt nok blevet efterår. Havde dog helgarderet mig og sad iført uldsokker, cardigan, vinterjakke, tørklæde og med hætten oppe, ovenpå et tæppe, med vantebeklædte hænder om et krus varm kakao – hvilket tilsyneladende også var de nødvendige forholdsregler, for frøs lige akkurat kun mine tæer. Tsk, og der er ikke engang noget nær frostgrader endnu. Men selskabet jeg var med, var også iført alt fra store vinterjakker til skiundertøj, så jeg er ikke den eneste der synes, der allerede er nok rigeligt med kulde. Ellers ganske underholdende at være på stadion, og rent faktisk kunne se spillerne, deres nummer og hvad de tonser runde derude og foretager sig (selvom det jo grundlæggende ikke lige er min force, sport altså, men stadigvæk) – hurra for briller.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *