Anne,  Mad,  nice

Madklubsfråd


Igår var jeg til venindemadklub med alle de søde damer. Det var mega hyggeligt, særligt fordi det var længe siden vi sidst var samlet, da flere har haft udenlandssemestre og været på lange sommerferier, så det var skønt at få stablet en aften på benene. Maden var som altid sindssygt lækker, og havde jeg ikke skulle op idag og have obligatoriske undervisningstimer, var jeg gladeligt blevet og drukket rødvin til de lyse morgen.


Tærte med bløde, søde løg og syrlige kapers. 

Gulerodstærte med hytteost, madagascarpeber & rosiner. 

Sprød æble/hvidkålssalat. 

Alt for god vaniljekoldskål med marcipanskum – dertil frisk mango og chokodrys.

4 Comments

  • A + K = ♥

    Vi sad og talte om hvordan hun havde lavet de forskellige ting, men har ikke de eksakte mål og måske ikke fået det hele med, men håber du kan hente lidt inspiration alligevel:
    Tærten bestod af en hjemmelavet tærtebund (en købe-bund ville være lige så fin, tænker jeg), med et tykt lag hytteost, godt krydret med salt og friskkværnet madagascarpeber (kan krydes med hvad man nu ønsker). Der ovenpå var der drysset rosiner og dernæst gulerodsstrimler, revet tynde på et mandolinjern. Slutteligt var der pyntet med sorte nigellafrø – vil tro den bages ved en 180 grader i en omtrent 30 min, ligesom tærter plejer (:
    Koldskålen bestod af 1 l.cheasy-vanilje yoghurt, 1. kærnemælk, flydende sød, indholdet af en vanilje stang og revet citronskal – skummet var lavet af piskede æggehvider og en smule sukker, som blev lagt ovenpå koldskålen efter piskning, hvorefter hele herligheden blev drysset med lidt revet marcipan (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *