Anne,  brok,  snaksnak,  yum

Lifesafer of the week.

Igår var Kit så betænksom, at svinge forbi med en hel pose lækre, syntetiske tyske lækkerier, til at forsøde de 24 timers eksamensskrivningen med. Og overstående kæmpe-danon var især en ven i nøden i morges – for selvfølgelig skulle både printeren og skolens hjemmeside spille fandango, og nægte at opføre sig den mindste smule civiliseret. Hjemmesiden var midlertidigt nede, og til trods for at have printet perfekte (sorte) bogstaver ud i sidste uge, meldte printeren at marineblå var den eneste vej frem idag. Dog efter intens kamp, trusler og en enkelt skefuld yoghurt i tastaturet, blev vi nogenlunde enige, og jeg fik afleveret til tiden. Typisk. Godt man snart skal have sig et stort glas rødvin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *