Anne,  Kit,  Sponsoreret indlæg

Noget om at hjælpe

Overvejer du at støtte et godt formål?


Du kender måske typen. Typen der melder sig ind i diverse gruppe mod alt det onde, som vi alle er i mod, og for alt det gode, som vi nok alle burde være for. 
Det er ofte samme type som opdatere facebook statusser med en ordlyd ala “Hver time dør dør der nogen af *indsæt rædsom sygdom/katastrofe*, hvis DU ikke sætter dette i din status i en time, bidrager DU til, at det hele bliver meget værre”

Som I måske kan fornemme, er vi modstandere af den form for følelses-NuSkalDuBareGøreDetHerEllersErDuOnd-afpresning. Vi synes derimod det er super fedt når folk har lyst til at støtte velgørenhed og har også selv projekter som vi støtter fast. 

Så da vi fik mulighed for at bakke op om denne her kampagne, sagde vi ja tak. For selv om facebook likes er en fin måde at skabe opmærksomhed på, kommer man ikke særlig langt for det økonomisk: 


Ja, så hvis du har lyst og råd til at støtte et godt projekt, synes vi bestemt at Læger Uden Grænser er et rigtigt velfortjent bud på en god organisation.

Kort og godt fortalt: Arbejdsgruppen i MSF består af ansatte læger, sygeplejersker, jordmødre mv., samt en masse frivillige. Disse personer arbejder dagligt i nogle af verdens mest udsatte katastrofeområder, med at yde medicinsk nødhjælp, sprede budskabet om tilstandende og skabe kampanger om at indsamle penge til at forbedre vilkårene i deres arbejdsområder. Interesseret? Læs mere på: www.mfs.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *