Anne,  fjoller,  Kit,  snaksnak

5 Random Facts:

Random facts part: 

“Den havde I (måske) ikke set komme”:1: Kit var faktisk voksen, før hun læste Harry Potter og proklamrerede i årevis at hun “hvertfald ikke gad læse sådan noget fantasi-ævl”, indtil den sommer, hvor Anne bankede i bordet og læste 1’eren højt over en ferie – så kom der andre boller på suppen.

2: Anne var indtil de store folkeskoleklasser en halvkræsen hystade, der hverken spiste brie, suppe eller drak rødvin – men Kit’s lækre menuer, fik hende gang på gang til at skifte mening, og idag er hun i større eller mindre grad altædende.

3: Da vi var små var vi absolut ikke gode venner. Sådan overhovedet ikke. Tværtimod. Der gik ikke mange minutter før den ene sparkede den anden under bordet, hældte sæbe i saftevandsglasset eller – når bølgerne gik højt – slog den anden med tons tunge lommelygter eller bandt og pinede vedkommendes sovedyr.

4: At vi er meget modsatte personlighedsmæssigt – Anne er eksempelvis meget striks hvad angår orden og opvask, hvorimod Kit med stor glæde lader rodet flyde i dagevis.

5: At folk, der ikke kender os, altid skyder Anne til at være storesøster, selvom Kit er fire år ældre. Det skyldes ofte højeforskellen på ti centimeter, hvilket også gør at Anne sjældent (læs: aldrig) omtales som andet end “Lange” i vores vennekreds. Også af dem, der er over 173.


 Os i et (sjældent) fredeligt øjeblik i de glade 90’ere.


10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *