Anne,  dagens humør,  fjoller,  snaksnak,  snygge

Rockstar-tilværelsen – om livet i en pølsevogn.


Som de true, hippe blogstars vi er, stod mig og Kit i pølsevogn, som en del af et velgørenhedsarrangement til fordel for Julehjælpen i Aalborg her til aften. 
Ja – hvis det ikke er at leve livet på kanten, så ved jeg ikke hvad er! 
Pjat – faktisk var det rigtig hyggeligt. Der var uendelige mængder kaffe/kakao, tid til at sladre og folk var i godt humør. Og egentlig er jeg mest bare glad for, at vi hverken stak ild til noget eller nogen, eller formåede at få stjålet kassebeholdningen – det var jo nærmest et rent lykketræf, at intet gik galt.
Dog var det dejligt, efter fem timer i kulden, at komme hjem til en rest risalamandel og få fødderne op. Kirsebærsovsen var dog for længst onduleret, men den slags er der råd for. Og hindbær/blåbær/rabarber-sovs af diverse sommerbær fra fryseren, smager mindst ligeså godt, skulle jeg hilse at sige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *