Anne,  gid det var mig,  samlerpsykopat,  smukt,  snygge

Der var engang..


Så er der endelig blevet lagt billeder op, af Royal Copenhagen julebordet, fra den nye butik i Århus. Her var temaet “Snehvide” da Århus Teater har en forestilling på trapperne til Januar med den titel, og jeg synes det er ganske vellykket.  Bordet er dækket op i hyggelig, skovpræget, julestemning til de 7 små dværge, og jeg synes det er helt vildt fint. Perfekt farvetema med mosgrøn og paddehatterød til julestellet, samt mærkaterne på juleøllene og de små marmeladeglas. Som en sød detalje, kom skuespillerne forbi, til lancheringen af bordet, hvilket sikkert har fuldendt stemningen – gad gerne have overværet det.  
Vil du se flere billeder, ligger de på R.C’s facebookside her.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *