fjoller,  Kit,  PURE NICENESS,  snaksnak

The silver lining


Når alverdens matematiske uretfærdigheder regner ned over mig og min du-godeste-hvor-er-jeg-dum-følelse stiger voldsomt sekund for sekund, er det en god ide, at fjerne fokus og forblive positiv. Det kan man jo tænke på de ting som jeg er glad og taknemlig for. Fx. 

  • I det mindste, bor jeg ikke 'fransk', 'landligt' eller 'romantisk'. På Lene-Bjerre-måden, med pyntepuder, 'fattigmandssølv' og klodsede 00'er møbler som er malede råhvide, på en slidt-og-landlig-måde.

  • Jeg behøver aldrig at få en hund, eller nogen anden form for kæledyr.

  • Jeg har den bedste familie.

  • Der er ingen som tvinger mig til at spise karrysuppe. Nogensinde.

  • For det meste kan jeg gå ind eller åbne min paraply, hvis det regner og jeg er ude.

  • Jeg kan spise af fint porcelæn, selv om jeg ikke har råd til fint mad.

  • Det har aldrig været påkrævet af mig, at være iført en kasket.


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *