Anne,  gaver,  Mad,  nice,  yum

Laks-laks-laks!


Kit var ikke den eneste, der fik sig en fin kogebog igår! 
Min gave gemte nemlig på overstående, og den er lige i skabet. Jeg élsker simpelthen laks, og har meget svært ved ikké at vælge laks når jeg ser et menukort. Om det er en sandwich, salat eller forret, så bestiller jeg stortset altid (who am I kidding, 99% af tiden) laks – især hvis der er mulighed for at vælge den røgede slags. Kunne spise det direkte af pakken med en gaffel, uden at blinke.
Derfor var det alt for fristende at lave laks til aftensmad igår, efter at have kigget bogen igennem.
Valgte ikke en decideret opskrift (det gør jeg aldrig), men det er skønt med inspiration, og her ses aftens resultat:

Indbagt laks med spinat, dild og pinjekerner i filodej, med tilhørende grønsagsfad med broccoli, aubergine, gulerod og løg.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *