Anne,  antivoksen,  snygge

Lørdagshygge.


Der er ikke meget af det nyere tegnefilms-TV jeg er særlig vild med – synes egentlig, at medmindre det er Disney eller DreamWorks, så er det mest af alt bare noget larm. Særlig de der rædsomme animerede serier på Disney-channel, hvor de råber og skriger konstant.
Dog er der en undtagelse – er nemlig helt vild med Pedersen & Findus, som jo også er af nyere karakter. Øj, hvor jeg synes, det er nogle bedårende tegninger og søde fortællinger, især dem som omhandler jul. Så idag er planen, at vi skal se “Nisse-maskinen”, som mor har lånt med hjem, fra den institution  hun arbejder i. Og ovenihatten er der sat choko/nødde-boller til hævning, så mon ikke de kommer til at gå godt hånd i hånd, sammen med en hyggelig julefilm?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *