Kit,  Mad,  opskrift,  yum

Spinatsnegle med parmesan, pesto og valnødder

Start ud med almindelig gærdej. Jeg har lavet almindelig bolledej med hvedeklid.
 Smør med et tyndt lag ‘spinat-pesto’
 Drys med parmesan og grofthakkede valnødder
 Rulle sammen, og skær ud i skiver. Drys med sesam og bag i ovnen til de er gyldenbrune og lyder hule, når du banker på undersiden.

‘Spinat-pesto’


Du skal bruge

* En pose frisk spinat
* En håndfuld valnødder
* Parmesanost
* Smagsneutral olie
* Friskkværnet peber
* Salt

Varm en halv pose spinat i en gryde, så det ‘falder sammen’. Dræn spinaten og put den i en skål, sammen med den friske spinat. Blend det med olie, ost og nødder til du opnår den konsistens som du ønsker. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *