Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  gid det var mig,  smukt

Kender du det der, med at have en dårlig hårdag..

.. og du tænker, “pjat – det ér jo heller ikke sådan at alle almindelige mennesker, render rundt med verdens skønneste hår” – og så kommer du i tanke om hvordan din lillesøster ser ud.


Og så er dit hår sgu alligevel noget tyndt hø. Suk, hvem der bare var velsignet med så tykt og lækkert garn.

Vi håber forresten I har haft en skøn jul – vi vender stærkt tilbage imorgen med gave og stemningsbilleder, men først vil vi drikke os i hegnet, med alle vores søde venner. Skal I også give den Allan idag? Isåfald må I have god fest! (:

2 Comments

 • Tine Lildballe

  Hold da magle! Det hår måtte gerne sidde på mit hovede!

  Jeg skulle egentlig have været afsted, men er så bragene træt, at jeg har sendt kæresten og hans venner afsted selv! Jeg har bare nydt at være hjemme og har bl.a. brugt to timer på at kigge ind i en væg og give min hjerne fred 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, ikke? Jeg byttede også gerne med hende, hvis hun da ellers ville (;

  Lyder ellers smart med fred i hovedet, det kan også være tiltrængt – dog er jeg aldrig for træt til en gang 1. juledags-bytur, det er obligatorisk i min bog (;

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *