Anne,  gaver,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Smukt med smukt på.


Så er det officielt den sidste juledag for denne gang. 
Juleaften var som forventet helt-helt perfekt; gennemsyret af familiehygge, lækker mad, gaveglæde, rædsom julesang om træet og dejlig stemning.

Den skønne juleferie hos vores forældre blev afsluttet, med gårsdagens julefrokost med familien, og nu er jeg atter hjemme i min lejlighed. Det er simpelthen så hyggeligt, at gå at åbne alle de mange æsker og poser, der skal befries for årets overdådige gavehøst. Har heldigvis hele dagen til at beundre indholdet, og finde frem til, hvor det skal stå.
(man får jo pludselig opstillings-stress, når man er blevet medlem af Flora-klubben, og liige skal regne ud, hvordan det skal kombineres med det andet kongelige porcelæn)

Jeg er som altid blevet vanvittig forkælet, og synes endnu engang, at jeg har fået så mange sindssygt fine ting, at det er helt overvældende.

 //2 stk. Flora-kopper m. Iris og Rododendron, Flora serveringsfad, Musselmalet helblonde sukkerskål, Prinsesse-krus, Musselmalet højhanks-kop, Chanti-fingerring med ametyst, Youngblood mineralpudder, ørestikkere fra Anne Black og “Den Tomme Plads” af J.K Rowling//

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *