Kit,  nice,  snaksnak

Traditionsbundne folk i traditionernes land

Nytår..

Ja, det er jo også rundt om hjørnet. Jeg bliver aldrig vild af lykke over det. Det er, for mig, total uinteressant. Jeg afskyer fyrværkeri, lange kjoler i satin, dronningens nytårstale, asti-‘champagne’ og kæmpe fester med folk i gallatøj.. men til gengæld elsker jeg vores nytårs-tradition. 

Den indebære sammenskudsgilde, de samme venner som jeg ser hver weekend, kolde øl, høj 90’er musik, rødvin og en super hyggelig bytur. 
Jeg skal stå for hovedretten i år, det glæder jeg mig til. Er gået i tænkebox, for kunne fremtrylle noget lækkert på mandag. 

Hvad skal I lave?

2 Comments

  • MusicIsMySecret

    Jeg har det nok ligesom dig, og så er jeg rædselsslagen for fyrværkeri, så jeg bevæger mig sjældent udenfor. 🙂 I år bliver vi seks, så vi skal også bare hygge 'stille og roligt'. Jeg er dog svært glad for Asti, så sådan et par flasker kommer der på bordet. Min kæreste står for maden, så nu må vi se hvad han finder på. Godt nytår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *