bøger,  Kit,  nice,  snaksnak

Jeg er bidt af..

.. En gal læsehest for tiden.
Jeg sluger den ene bog efter den anden, for det meste er det klassikere, Astrid Lindgren eller tøsebøger som jeg allerede har læst mange gange, men der også nye i blandt. Min yndlings for tiden må siges at være serien – Arven, skrevet af Christopher Paolini.
Det er det bedste jeg har læst, siden Harry Potter, og det siger ikke så lidt. Det er lidt underligt, at være faldet for den, da jeg sædvanligvis afsky bøger som er så brutale som den. Der er bare et eller andet magisk over sproget og måden den er fortalt på.

5 Comments

 • simone

  Haha, jeg kunne simpelthen ikke være mere enig! Nu havde jeg lige vænnet mig til, at nu skulle det til at være varmere. Men nej. Vejret kan sgu være en bitch af og til ^_^

  Ja jeg er bestemt heller ikke fantasy læser OVERHOVEDET. Men hvis du kan lide overstående på trods af at du heller ikke læser flest i den genre, kunne det da være man lige skulle prøve at kigge på dem… Selv om jeg nu ikke syntes jeg har så meget læse tid lige pt ^_^”

  Simone
  Microcut.dk

 • Stine K.A.

  Hvor skægt, jeg har også lige besluttet mig for at jeg skulle læse Eragon-bøgerne 😀 Jeg tænkte dog, det var bedst lige at vente med at købe dem til jeg var færdig med mine eksamener for denne omgang, ahæm. Men nu glæder jeg mig endnu mere til at komme i gang med dem 🙂

 • A + K = ♥

  Jeg er mega fantasylæser normalt (Mine favoritbøger er Harry Potter), men kan ikke normalt fordrage vilde og blodige bøger, som denne, men må sgu indrømmet at jeg er total solgt (:

  – Kit

 • Helene

  Min kæreste har alle de der Christopher Paolini-bøger stående i vores bogreol, så måske jeg skulle prøve at kaste mig over dem. Du får dem til at lyde ret så spændende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *