Anne,  skemad,  yum

Placeboeffekt.

Eftermiddagshygge foran computeren. 


Er jeg den eneste der savner mit nærmest ugentlige skud risalamande, som jeg troeligt fik gennem hele december? Har søgt som insulin-hungrende sukkersygepatient efter et lignende fix – og kom pludselig i tanke om, at jeg jo nærmest udelukkende spiser retten for kirsebærsaucens skyld. Jeg sjasker mildest talt min tallerken ind i det, da jeg egentlig ikke er heeelt tosset med flødesmagen, men derimod konsistensen og de mørke bær. Så fristelsen var for stor, da jeg forleden faldt over et lille jule-restlager kirsebærsovs i Brugsen – og jeg er nu ret tilfreds med erstatningen, selvom den naturligvis er langt fra den ægte vare. Det er hvertfald skøn morgenmad/snack, som trods alt smager liiidt derhen af. 
Ylette med mandler, knas og kirsebærsovs – vebekomme.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *