gaver,  Kit,  Mad,  snygge,  yum

Fredag aften

Krydrede kåldolmere m. oksekød, jalapeño, chili og ramsløg. 
Sød og hyggelig værtindegave
Igår hygge vi med mad, cacao, film og tusind timers tøsesnak. Vi var begge noget overraskede, da klokken, uden varsel, slog 2 på bornholmeruret oppe ved overboen. Altså ikke, at det er første gang, det er faktisk mere reglen end undtagelsen.
Og så skulle jeg selvfølgelig liiiige læse lidt i min fine fine gave, så klokken var pludselig 03.12, og så var det tid til søvn. Det er virkelig en hyggelig bog, med mange forskellige små historier. Jeg blev ekstra forelsket i historierne om ‘Lamme-Karl ønsker sig noget levende’ og ‘Pelle flytter til Konfusenbo’, de er simpelthen skrevet så sødt.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *