Anne,  bøger,  dagens humør,  snygge

Man skulle da være et skarn..


.. hvis ikke man lige udnytter, at der er en uendelig mængde magasiner tilgængelige, når man er nede for at printe på biblioteket. Det må kategoriseres som overspringshandlinger af den allerhyggeligste slags. Elsker at synke ned i de bløde sæder, og bare pløje gennem det ene blad efter det andet, og slå hjernen fra.
Jeg er faktisk temmelig god til den form for overspringshandlinger, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er allerede faktisk igang med dem igen, så god er jeg. For lige nu ser jeg “Price inviterere…”, mens jeg koger jordbær/rabarberkompot, og overvejer at påbegynde aftensmaden. Men skal nok begynde at øve oplæg. Lige om lidt altså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *