Igår stod menuen hjemmebagt havregrynsbolle, skarp og syrlig coleslaw, rejesalat m løg, dild og citron, toppet med hårdkogt æg – yumyum. Bliver altså aldrig træt af fiskepålæg.
Idag er jeg tilgengæld inviteret på chili con carne, som også ligger højt på listen af livretter, så det glæder jeg mig til. Spicy niceness af den bedste slags.
Meeen dagens største højdepunkt er klart, at jeg er allerede er hjemme i Aalborg her kl. 16. Hurra for kursusdag!
2 Comments
MusicIsMySecret
MUMS! Det ser bare godt ud. Jeg ELSKER også fiskepålæg. Mine kolleger synes altid det er vildt klamt, når jeg spiser kippers eller makrel til frokost på arbejdet. 🙁 Og hurra for en kort dag!
A + K = ♥
Haha, tsktsk. De er sarte er de! Og ja, hurra for korte dage – og fisk på dåse!
– Anne