Anne,  Kit,  Sponsoreret indlæg

Tror du på det der med shapewear?

.. for det gør vi nemlig ikke. 

Så da vi fik tilbuddet om, at teste Shapewear undertøj fra Bilka, valgte vi at takke ja, for at udfordre vores skepsis lidt. 

Vi synes ærligtalt, at konceptet er lidt fjollet, og tanken om at alle skavanker kan skjules med lidt elastik, virker en smule urealistisk. 
Man kan jo som bekendt sagtens give en gris kjole på, men det ændre ikke på det faktum, at det er en gris. 
Og i alt almindelig er vi vilde med tanken, om at alle er veltilpas med se ud, som de nu engang gør.
Der burde jo være plads til alle – uanset form og størrelse. 

Og nu til konklusionen;
Vi bliver aldrig typerne, som finder denne slags løsninger fantastiske, men vi kan ikke nægte, at kvaliteten er rigtig skøn. Der udover, var det faktisk dejligt med et ekstra varmt lag, under festkjolerne, da vi slingerede hjem på en kolde februarnat. 

.. og de 4 cheeseburgere, som vi fik konfirmeret på hjemturen fra byen, sad sikkert meget mere velproportioneret end de ellers vil have gjort. 

2 Comments

  • EDSTOFT

    Hehe, jeg ved nu heller ikke helt om det virker, men ELSKER mine opstrammende strømpebukser fra føtex, der holder lidt af hvert på plads 🙂

    Du har tidligere kommenteret på min gamle blog “edstoft-livsstil” jeg har haft i 2år, og da der er sket en del nyt, har jeg nu valgt at starte en ny blog med flere indlæg, bedre fotos og mere MIG! Den hedder XoXo.edstoft, og jeg ville blive mægtig glad, hvis du ville kigge forbi og se om du måske kunne have interesse i at følge den på bloglovin! 🙂

    Tak for god inspiration og læsning!
    /Janni Edstoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *