Anne,  fattigdom,  gid det var mig,  ønsker,  snaksnak

Jakkerier.

Idag er det officielt forår! Og nu hvor solen så småt er begyndt at kigge frem, går jeg med drømme om en ny forårsjakke. Måske fordi jeg slet ikke kan vente til, at træerne får små, fine grønne knopper, vintergækkerne titter frem og man snart kan færdes uden vanter. 
Sidste år formåede jeg (idiot) at flå min højtelskede læderjakke i småstykker, da den (på bizar vis) formåede at sætte sig fast i min cykelkæde, en varm sensommeraften hvor den blev smidt på bagagebægeret og ærmet desværre fik viklet sig fast.
Og selvom pengene bestemt ikke er til nogle af overstående jakker, så har man jo lov at drømme. Synes de alle er voldsomt fede, på hver deres måde.
 De er alle at finde på ASOS.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *