Anne,  dagens humør,  kender du det,  snaksnak,  snygge

Dejligheder.

Kender I det, hvor man er helt salig og opladet af masser energi, selvom man faktisk har haft travlt og gang i en hel masse? Men så bare fordi, at det har været så hyggeligt imens, så er man hel ør af lykke?
Sådan har jeg det i dag. Igår holdte vores mor nemlig stor 50 års for hele familien, hvor alt blev lige så fantastisk skønt, som man kunne håbe på.
Bordene bugnede af de lækreste mad (jeg nævner i flæng: Tarteletter, broccolisalat, kyllinge/spinatlasange, tapas med bla. mozarella og serrano, sprøde salater, bacontærte, hjemmebag – for ikke at nævne dessert, chokolade og et overdådigt kombineret oste/snackbord), drikkevarene var der også nok af, og gæsterne hyggede sig gelvadigt med snak, sang og røverhistorier til klokken passerede 2, og folk begyndte at trække hjem ad. En kæmpe succes, og hold op hvor var det skønt at fejre sin søde mor i selskab med verdens bedste familie.


Nu er vi hjemvendt til vores respektive lejligheder, med en kæmpe kurvfuld af de lækreste rester fra bordet og en lille forårsblomst – herligt. Især fordi at der i kurven bla. gemte sig overstående dessertrest – nemlig den berygtede ymerfromage med kirsebærsauce. Er du vimmersvej, hvor var den god – en nat på køl, gør absolut kun sådan en bedre.
Gudskelov er søndagen stadig ung, så nu er planen at jeg vil et smut i bad, en tur ud i det gode vejr og derefter handle lidt ind, så jeg er klar til min hygge-kaffe-aftale i aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *