Anne,  Mad,  nice,  snygge,  yum

Gårsdagens tallerken.

Mig og Kit har rykket vores sædvanelige fredagsdate til idag istedet, da vi, som nævnt, skal fejre vores venindes 27 års fødselsdag i aften, med tons af øl og 90’er musik. Har glædet mig hele ugen til et glas rødvin – det skal nok blive en succes!
Det betyder dog ikke, jeg gik sulten i seng igår, tværtimod. For lidt fredagshygge skulle der til, nu der droppede en middagsgæst forbi – kravet var blot at det skulle være nemt og hurtigt, efter endnu en Skagenvagt. Så efter en 20 minutters forberedelse, kunne jeg smække tre fade i ovnen i 35 min, slappe af og i sidste sekundt jævne saucen. Done!
Resultatet blev nu ikke værst: Fjerkræ med luftrøget svin, feta/spinat/oliven fyld, bagt kartoffel, citron/chili-grønt m. balsamico og hjemmefixet svampesauce.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *