Anne,  Griskhed,  lækkerier,  nice,  smukt

Behold “The Great and Powerful Wizard Of Oz”

Udover den lækre aftensmad i fredags, stod menuen også på en smule dessert. 700 gram af slagsen, for at være mere specifik. For efter maden, blev der blandet en kæmpe pose slik i alle regnbuens farver, inden biografen skulle indtages. For i sidste uge kom premieren på Disney’s “Oz The Great and Powerful” endelig. Har glædet mig så meget, og blev bestemt ikke skuffet! Så god, smuk, fortryllende og eventyrlig. Er du, som jeg, også fan af Tim Burtons “Alice in Wonderland” og “Charlie and the Chocolate factory”, så er jeg næsten sikker på, du vil være begejstret for Oz. Den skal hvertfald i min dvd-samling, når den engang udkommer. God fornøjelse!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *