fortællinger,  Kit,  nice,  snaksnak

Om vand & mus

Jeg elsker bare at være i nærheden af vand, når der er godt vejr.

I bunden af vores forældre have løber der en lille bitte bæk. Den var vi voldsomt glade for som børn. ‘Åen’, som vi altid har kaldt den, blev flittig brugt til leg igennem barndommen. Man kunne både bevise sit mod ved, at springe over åen, gå igennem vandet uden gummistøvler eller hænge sig over det 20 cm. høje vand i en af de omkringstående træer. 

Engang var nabopigen og jeg så heldige, at finde en død mus i vandkanten. Den opbevarende vi i nogle dage, i vores fine hule der lå nær åen. Musen blev både passet og pleje – blev vasket i åen, og fik en lille kapsel med det friske å-vand, hver dag. 
Hele muse-historien endte dog knap så lykkeligt. På dens ‘fødselsdag’ forsøgte vi, uden held, at hejse den op flagstangen. Det kunne musens hale åbenbart ikke holde til.. 
Men, han blev da begravet rigtig tæt på den fine å. 

.. så da jeg gik tur ved havnen igår, var det ren nostalgi. Det var jo næsten som, at være barn igen.

2 Comments

 • MusicIsMySecret

  Haha! Fantastisk historie med den stakkels lille mus! Og sikke nogle smukke billeder. Jeg er også meget, meget glad for vand. Ville slet ikke kunne bo midt inde i landet – skal helst kunne nå ned til noget beroligende vand på ti minutter.

 • A + K = ♥

  Tak (:
  Ja, det var lidt synd, men vi gjorde virkelig en indsats for, at den skulle have det godt (;
  Vand er altså også bare dejligt – der er ikke noget som, at blive blæst godt igennem, når man går tur ved vandet!

  God weekend.

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *