Anne,  brok,  dagens humør,  Hilsen Suresen,  Mad

Hermed indviet.

Som spået, ville min nye Raadvad-gryde’s generalprøve, formentlig bestå i, at stå mig bi under en gang suppeproduktion. For selvom vejret går i den rigtige retning, så synes jeg at nogle vinterretter holder året rundt, som fx suppe (.. og flæskesteg fx. <3).
Indvielses-suppen blev en rød en af slagsen, nærmere betegnet tøm-køleskabet-mikstur med lidt af hvert, ink. kogt kyllingebryst og lidt koldt på toppen. Yumyum!

Idag er det fredag, og som altid på denne ugedag, vrimler busstationen og banegården, med glade, snakkende passagere – alle belæsset med trollys og kufferter, for at tage hjem/på besøg weekenden over.
Jeg bebrejder dem ikke deres gode humør – jeg har selv weekendabstinenser til op over begge næsebord. Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at når der bliver mandag igen, tager jeg fat på den absolut sidste praktikuge i Skagen.

– God weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *