Anne,  Bolig,  gid det var mig,  inspiration,  Kit,  ønsker,  smukt

En verden af blonder.


Selvom vi jo som bekendt afskyr alle former for Lene Bjerre-prægede, jubel-romantiske indretningstendenser med strandskals-fyldte fade, fattigmandssølv med sløjfeombundne bloklys og kurvestole belæsset med lyse hynder i diskret liberty-print – ja, så er det alså ikke fordi, vi ikke kan lide et tøset touch over indretningen. Tværtimod. Både lidt pastelfarver i keramikken, friske blomster og ikke mindst blonder er aldeles velkomne. Især når det sammensættes med noget rigtig råt, så det for alvor kan komme til sin ret.
Vi har tydeligvis svagheden fra vores mor, som pt. har huset fuld af diverse skønheder inden for kategorien. Vi har allerede forsøgt at ligge arve-beslag på adskillige af hendes ejendele, og flere af favoritterne har blonder. Sidste skud på stammen er overstående håndklæde, som er ved at blive tryllet frem på strikkepindene. Hun påstår dog, at det skal op og hænge hjemme hos dem, fremfor hjemme hos nogle af os – så vi må vist igang med at ligge afpresningsplaner, endnu engang.

Er I også blondefans?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *