Anne,  dagens humør,  Mad,  mere af det,  snygge,  yum

Forårsfornøjelser

Igår hyggede mig og en god veninde på allerbebedste vis, med en at kreere (ret så pæn, og virkelig god) sushi, drikke (store mængder) lækker vin og (tøse)sladre til langt ud på natten. 
Så idag har jeg nydt at sove længe, for så at vågne op til forårets smukkeste dag. Der er intet, som at stå op og vide, at man bare har fri hele dagen, til at hygge sig med lige hvad og hvem, man allerhelst vil. Så lige nu sidder jeg i vores forældres have og nyder solskinnet, læser i blade og beundrer de hastigt-groende rabarberplanter, som forhåbentlig bliver tryllet om til jordbær/rabarbergrød inden alt for længe. Senere venter der kaffehygge, og hjemmelavede laksesandwiches. Ja, meget bedre fridag, får man vist ikke.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *