Anne,  fest fest fest,  fjoller,  Kit,  PURE NICENESS

Backstreet’s back!Gaffa leverede en skøn nyhed, den anden dag. Backstreet boys udgiver endnu et album – og Kevin er med igen. Det er virkelig noget som vi kan lide. 90’er musik, og Backstreet Boys i særdeleshed, er noget af det, som vi elsker at lytte når vi skal være fulde og skabe os.

Det faktum, at Kevin er tilbage, er faktisk grunden til vi glæder os mest. Han var begge vores favorit, den gang man skulle have sådan en – han er da tydeligvis også den eneste skattefar i den flok, nu hvor man ser på det med voksne øjne. Siden han forlod gruppen, har vi ikke haft interesse i, at lytte til deres nye musik – vi vil kunne når, at det er den fuldtallige flok, som vi kender fra vores ungdom. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *